Bio Bidon 750 ml drikkeflaske

Bio Bidon 750 ml drikkeflaske

WoW! Denne sportsflasken er laget av sukkerrørog tilgjengelig i forskjellige fargekombinasjoner etter eget valg. Du kan velge mellom en rekke standardfarger på flaske, kork og drikkepropp. Komponer flasken selv som passer din husstil. Den økologiske vannflasken lukter eller smaker ikke som plast slik vanlige vannflasker i plast gjør, og den er selvfølgelig også BPA-fri. Materialene som brukes oppfyller kravene til mattrygghet og er fullt resirkulerbare. Denne revolusjonen innen vannflasker er ikke bare flott for sport som en del av en sunn livsstil, den bidrar også til et bedre miljø. Kapasitet 750 ml.
Bioflasken er produsert på en miljøvennlig måte: ingen knappe råvarer brukes til produksjonen - kun fornybare sukkerrør. Sukkerrørdyrking absorberer CO2 og reduserer klimagassutslipp. Materialene som brukes oppfyller kravene til matsikkerhet og er fullt resirkulerbare.
En ekstra fordel er at Bio Bottle ikke lukter eller smaker som plast. Vi vil oppfordre folk til å drikke vann fra springen som et sunt, billig og miljøvennlig alternativ til vann som selges i engangsplastflasker. Du kan bruke Bio Bottle ikke bare under trening, men også på farten i stedet for engangsflasker. Kort sagt: et bærekraftig og sunt alternativ til en vanlig plastflaske!


Priser
Minste antall: 1 stk
Antall 100 250 500 1000
Pris/stk 82,00 73,50 68,50 62,00

   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Assortert

MerkingTotal pris kr


Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: Bio Bidon 750 ml drikkeflaske
stk.

   
   post@markoren.noArtikkelnummer W06699
Material Sukkerrør
Lengde 24 cm
Diameter 8 cm
Vekt 85 gram
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.